Voeding als medicijn

5 sessies van 60 minuten – 2 sessies per maand

Voeding als medicijn. Alles wat je nodig hebt als mens is in de natuur aanwezig. Zo ook voedsel en kruiden die jou helpen om te genezen, sterker te worden en meer energie te krijgen. Er komt geen pilletje aan te pas. We gaan op zelfonderzoek uit en kijken waar jij last van hebt en hoe voeding jou daarbij kan helpen. Geen zorgen, ik laat je geen magische drankjes maken. We kijken naar je leefomgeving en welke voeding in de supermarkt jou gaan helpen om je vrolijker, gezonder, gelukkiger, fitter en energieker te voelen. Het is handig als we van tevoren je vitamine- en mineralenwaarden weten.

Kosten: €350,- incl. BTW/ €300,- incl. BTW voor studenten en minima

Meer weten over coaching?

Wat vinden anderen van mij als coach?

Dankzij Jeanine's wijze van vraagstelling kon ik goed tot mijn eigen inzichten komen.

Thomas, 25 jaar

Ik vond het een heel mooi ontspannen gesprek waarin ruimte was voor gedachten en gevoel. Ik voelde mij echt gehoord en Jeanine nodigt echt uit om verder te kijken naar een gedachte of gevoel. Jeanine is heel warm en ontspannen. Ik ben blij dat ik gegaan ben, het voelt alsof ik nu een stap kan zetten in de richting die ik wil.

Esther, 23 jaar

Jeanine liet mij nadenken waardoor ik tot mijn eigen tips en adviezen kwam die ik nodig had.

Caroline, 26 jaar

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je eerst kennismaken? Dat kan! Een gratis kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen en om te kijken of en hoe ik jou kan begeleiden. Het gesprek duurt zo’n 30 minuten, kan telefonisch of in een café in Rotterdam!

Sluit Menu
×