Zit je in een burn-out, heb je burn-outklachten, heb je een depressie of last van depressieve emoties en gevoelens?​

12 weken coachtraject om uit je burn-out of depressie te komen

Herken je dat gevoel dat de dagen soms eindeloos lijken te duren? Soms lijkt het alsof het nooit beter wordt. Dan wil je alleen maar wegkruipen onder de deken en er nooit meer onder vandaan komen. Het gevoel alsof de wereld zich tegen je keert, je niks meer uit je handen krijgt en de wereld grijs en grauw is. Hoe ben ik in deze situatie terecht gekomen? En waarom voel ik me zo? Vraag je jezelf misschien af.

Donkere dagen die maar niet op lijken te houden. Je bent uitgeput. Je bent somber. Je bent verdrietig. Je voelt je eenzaam. Je voelt je onbegrepen. Je voelt je ongehoord.

Soms lijkt het wel alsof je alleen op de wereld bent, alsof er niemand is die je begrijpt en alsof iedereen tegen je is. Negatieve gedachtes die maar blijven komen. Soms zo negatief dat je denkt dat de wereld beter af is zonder jou. Geloof mij als ik zeg dat er heel veel licht is aan het einde van de tunnel.

Ik weet precies hoe je je voelt. Natuurlijk ervaar jij het wel op jouw eigen manier maar ik weet hoe het voelt alsof de hele wereld zich tegen je keert, dat je denkt dat de wereld beter af is zonder jou en om alleen maar te willen huilen. Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik er bewust voor gekozen mijn eigen krachtbronnen aan te boren. Ik begon mij te verdiepen in spiritualiteit en ben vanwege mijn focus op vertrouwen, liefde en de toekomst uit mijn depressies gekomen. En nu help ik andere mensen om uit de donkere tunnel te komen en weer in het licht te staan. Want niks is zo fijn als het licht! 

Vol vertrouwen, liefde, compassie, verbinding en licht het leven tegemoet gaan is het mooiste wat er is.

More information about me

Jeanine leenheer

Op jonge leeftijd raakte ik depressief en kreeg ik een eetstoornis. Het heeft lang geduurd om te begrijpen waarom dit mij was ‘overkomen’ toen ik nog geen 10 jaar oud was. Inmiddels weet ik dat ik een lichtwerker ben en dat het mijn roeping is om andere mensen die zich depressief of opgebrand voelen of simpelweg niet lekker in hun vel zitten te helpen groeien om zich uiteindelijk als een prachtige bloem te ontpoppen en te bloeien. Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching vanuit hoofd, hart en ziel.

‘Voordat je kan bloeien, zul je je eerst een weg door de aarde moeten banen en de flinke regenbuien en woeste wervelwinden moeten trotseren. Ik ben daar om je te guiden in dat proces.’ 

Hoe fijn zou het zijn als:

 • je weer kunt leven vol vertrouwen en acceptatie?
 • positiviteit en optimisme weer in je leven zijn?
 • je weer opstaat met frisse moed en zin hebt in de dag en in het leven?
 • de wereld weer alle kleuren van de regenboog kleurt?
 • jij je weer energiek, gezond, gelukkig, liefdevol en geliefd voelt?

Het coachtraject:

Ik heb een coachtraject ontwikkeld waarin ik mijn eigen ervaringen heb meegenomen bij verschillende psychologen, healers en deskundigen. In het traject leren we elkaar eerst goed kennen. We creeren een vertrouwensband. Dat is de belangrijkste voorwaarde voor geslaagde coaching. Ik vind het heel fijn als je open en eerlijk naar mij bent. Ik wil je leren kennen. Wie ben jij, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Misschien is dat heel spannend voor je, om na te denken over de stip op de horizon, maar het is de beste manier om je focus te shiften van angst, somberheid en depressiviteit naar liefde, vrolijkheid en geluk

Wat levert dit coachtraject jou op?

 • Je krijgt weer zin in het leven
 • De dagen krijgen weer kleur
 • Je komt in verbinding met jezelf
 • Je hebt weer energie en bent vrolijk
 • Je hebt meer rust in je hoofd en je gedachten zijn positiever
 • Je hebt een nieuwe manier van leven ontwikkeld die dienend is voor jou
 • Je staat weer in je eigen kracht
 • Je weet wie jij bent en wat jij wilt in het leven

Het coachtraject bestaat in principe uit minimaal 6 sessies. Misschien ben je na 6 sessies geholpen maar het kan ook zo zijn dat je nog meer sessies nodig hebt. Dat kan ook. De investering bedraagt 420 euro inclusief BTW en 360 euro inclusief BTW voor studenten en minima.

Uit je burn-out of depressie komen - coachtraject voor 420 euro

 • 6 1:1 coachsessies
 • Tussentijds mailcontact
 • Werkboek met meer dan 20 opdrachten die mij zelf ook hebben geholpen
 • Aan het begin van iedere maand starten
 • Gratis kennismakingssessie vooraf

Voor wie?

 • Voor iedereen die last heeft van burn-out klachten of opgebrand is en graag weer wil opleven
 • Voor iedereen die last heeft van depressieve gevoelens en emoties of een depressie heeft en hier graag uit wil komen
 • Voor iedereen die bereid is om actief aan zichzelf te werken
 • Voor iedereen die weet dat er licht is aan het einde van de tunnel

Hoe hebben coachees coaching met mij ervaren?

Ervaring coaching
Ervaringen coachees coaching
Ervaring coachee
Sluit Menu
×
×

Winkelmand