Ik ben in te huren als spreker voor presentaties en lezingen. Ook verzorg ik graag groepssessies waarin ik met een groep mensen nieuwe ideeën en oplossingen exploreer aan de hand van een vraag- of probleemstelling.

Graag wakker ik het innerlijke vuur weer aan dat zoveel mensen zijn verloren. Ik deel graag mijn kennis, ervaringen en positiviteit met de buitenwereld. De wereld zit vol met kansen maar je gaat het immers pas zien als je het door hebt. Hoe kijk jij naar de toekomst? 

groepssessies

Heb je het idee dat jouw team meer in hun mars heeft? Is de energie op? Wil je je medewerkers kennis laten maken met een gezondere leefstijl? Ben je op zoek naar praktische tools die op de werkvloer toepasbaar zijn? Ik kan je helpen! Ik verzorg groepssessies (max. 20 personen) waarin we de door ons samen ontworpen onderwerpen behandelen aan de hand van theorie & tools. Lijkt dit je wat? Vraag dan nu een offerte aan. Probeer zo duidelijk mogelijk je wensen uit te leggen. De groepssessies zijn interactief en op maat gemaakt en bevatten indien gewenst een presentatie. Diverse onderwerpen/vraagstellingen worden behandeld.

presentaties en lezingen

Ik geef graag presentaties over het belang van een gezonde leefstijl en voeding. Daarnaast geef ik presentaties over mijn onderzoek naar prestatiedruk, werkstress en burn-outs onder millennials. Tevens ben ik in te huren voor trendpresentaties over voeding, gezondheid, werk en wellbeing. Ik activeer de ‘DENK & DOE’-knop, ik inspireer en motiveer. Dat is wat ik het liefste doe. Ik maak op maat gemaakte presentaties en lezingen gericht op de bezoekers van het event. Ik kaart relevante onderzoeken aan, behandel praktische tools, vertel persoonlijke verhalen en geef indien gewenst een hand-out mee met de behandelde theorie, tools en verhalen. Hoe klinkt dat?

Jeanine is in te huren als spreker over de volgende onderwerpen:

  • stress en burn-out
  • voeding
  • beweging
  • mind, body & soul
  • positieve mindset
  • zelfliefde en compassie
  • werkgeluk
  • regie over je eigen leven nemen

Als je daadwerkelijk van jezelf wilt houden, is het belangrijk dat je alles wat je hebt meegemaakt leert te omarmen. De ervaringen uit het verleden vormen wie jij bent. Heb geen spijt van de dingen die gebeurd zijn maar leer van alles wat je hebt meegemaakt. Je bent hier om te leren. Je bent hier om te leven. Je bent geen slaaf van de samenleving. Dit is jouw leven en jij hebt de touwtjes in handen. Wees als een vogel die zichzelf laat meevoeren door de wind. Hoe hard de vogel ook probeert tegen de wind in te vliegen, hij komt geen meter vooruit. Laat je meevoeren met de gebeurtenissen van het leven, leid het leven dat je wilt leiden en laat je door niks en niemand tegenhouden. Ik vertel maar al te graag over wat het betekent om de touwtjes in handen te nemen en te leven zoals je wilt.


Jeanine spreker pagina

Of vul het contactformulier in

Sluit Menu
×