Reprogramming 1-op-1 healing ervaring

Reprogramming 1-op-1 healing ervaring

Toen ik in november op Bali was, wilde ik graag een 1-op-1 healingsessie doen met een healer. Aanvankelijk wilde ik een sjamanistische healing doen omdat de sjamaan de laatste maanden mijn aandacht trekt. Helaas was de persoon bij wie ik deze healing wilde doen niet beschikbaar, dus besloot ik verder te speuren.

Zo kwam ik bij Jelila terecht en besloot ik intuïtief bij haar een Reprogramming Session te doen. Op een donderdag ging ik naar haar toe. In het noorden van Ubud.

To be the best, you must be able to handle the worst

Hoe verliep de healing?

Deze healing stond net als de voorgaande meditaties in het teken van bewust ademen. In mijn linkerhand visualiseerde ik alles wat wel bij mij hoorde en in mijn linkerhand zaken die niet bij mij hoorden. Tijdens de sessie maakte Jelila aantekeningen over mij. Een voorbeeld van iets wat zij opschreef, is: ‘Whoever I am is safe and free. I’ve always been wanted and my body is safe and free.’ Heel toevallig zat ik die zondag voordat deze healing plaatsvond na te denken over het belang van veilig aankomen op aarde. Over het belang van een gezonde geboorte en hechting met de ouders.

Zelf ben ik vijf weken te vroeg geboren en heb ik in de couveuse gelegen en ben daarom niet veilig geland op aarde. Gelukkig ben ik in een fijn milieu opgegroeid als peuter en kleuter en heb ik daarom geen hechtingsstoornis ontwikkeld maar ik denk wel dat het feit dat ik in een couveuse heb gelegen en andere gebeurtenissen ervoor hebben gezorgd dat ik mij als kind en puber ongewenst en onveilig voelde. Hier zat ik op zondag aan te denken en het bleek dat de healing van Jelila ging over veiligheid, vrijheid en incarnatie.

Ook kwamen onderwerpen als slavernij, lijden, seksualiteit, verwerping, kwetsbaarheid, goedwilligheid, voldoening en gratie aan bod. Nadat ik zo’n anderhalf uur bewust had geademd was het tijd om mijn linkerhand en mijn rechterhand te verbinden. Na iedere uitademing mocht ik mijn handen dichter naar elkaar toebrengen totdat ik mijn vingers kon verstrengelen. Tijdens deze handeling merkte ik een energie tussen mijn handen waardoor ik ze niet dichter naar elkaar kon doen. Hoe graag ik het ook wilde, de energie die tussen mijn handen zat was te sterk.

Nadat ik een aantal keer heel diep in en uit had geademd, voelde ik de energie wegebben en uiteindelijk raakten mijn vingertoppen van mijn linkerhand die van mijn rechterhand en kon ik mijn handen tegen elkaar houden. Ik vond het een bijzondere sessie. Een van de meest bijzondere healings die ik tot nu toe heb meegemaakt. Wat ik persoonlijk erg prettig vond waren de aantekeningen en dat Jelila af en toe wat zei. Jelila vertelde mij dat ik afgelopen jaren al veel aan vergeving, loslaten en cleansing had gedaan en dat klopt ook. Ze legde uit dat wij als mensen afstammen van slavernij en dat wij vanuit dat tijdperk gewend zijn geweest om altijd voor mensen te werken en dat wanneer je je hier niet bewust van bevrijd door middel van onder andere meditaties en healing, je die gewoonte door zal blijven zetten.

Zelf ervaar ik ook al enige tijd dat ik in een transitie zit van vastzitten in systemen, overtuigingen en gedragsregels naar een bevrijd leven. Dat is niet altijd even makkelijk omdat wij als mensen al zoveel jaren op deze manier gewend zijn om te leven. Het is nu tijd om je vleugels te spreiden en vrij te zijn want de kansen om bevrijd te leven liggen voor het oprapen.

Aanrader: wanneer je in Ubud bent op Bali, is het zeker de moeite waard om een Sound Healing te doen in de Pyramids of Chi, een Breathwork of Breath Trauma Release sessie bij Radiantly Alive, een yogales of meditatieles in de Yoga Barn en mocht je een 1-op-1 healingsessie willen doen, dan raad ik de Reprogramming sessie van Jelila aan. Heb je vragen aan mij? Dan kan je die gerust mailen naar info@jeanineleenheer.nl

Sluit Menu
×