Een reading

Een reading kan jou meer inzicht geven in jouw huidige problemen, uitdagingen, obstakels en vragen. Misschien loop je ergens tegenaan en komt er maar geen antwoord op je pad. Of wellicht merk je dat je constant in dezelfde gedachte blijft hangen. Misschien heb je wel fysieke klachten of voel je je emotioneel even niet zo lekker. Dan kan een reading jou helpen bij het krijgen van nieuwe inzichten zodat jij weer verder kan. Ik doe verschillende soorten readings. Lees hieronder verder voor uitleg over de soorten readings.

Een foto reading

Een foto reading geeft je inzichten over jouw huidige obstakels, jouw krachten, kwaliteiten, blokkades, patronen en relaties. Je stuurt een foto van jezelf op en van maximaal drie andere belangrijke personen in jouw leven. Ik lees de energie van de foto en geef een omschrijving van bijvoorbeeld de redenen waarom jouw relatie met persoon X niet goed loopt. Waarom hebben jullie zo vaak ruzie? Tegen welke problemen loop jij aan en tegen welke problemen loopt persoon X aan en hoe kunnen jullie ervoor zorgen dat jullie weer op een lijn komen? Aan de hand van de foto kan ik ook lezen of je emotionele, mentale, fysieke en/of spirituele blokkades hebt. Neem je teveel zorgen op je schouders? Heb je een knoop in je maag? Is er onlangs iemand overleden en mag je nog tijd nemen om dat te verwerken? Of is er juist iemand in jouw leven verschenen waarmee je graag een toekomst zou willen opbouwen? 

Je kan mij vragen stellen en vertellen wat je graag wilt weten over jezelf en de andere personen. Wat je ook maar wilt weten, het is mogelijk!

Jouw investering: €50,- per uur. Wil je een foto reading ontvangen? Benader mij via mail.  

Een kaarten reading is een veelzijdige reading waarin ik gebruik maak van vier verschillende kaartendecks. Ik maak gebruik van een Sjamanistisch kaartendek, een Engelenkaartendek, een Sterrenlicht kaartendek en een Animal Spirit kaartendek. 

Heb je een vraag of een probleem waar je mee zit? Dan is deze reading daarvoor uitstekend. Ik bepaal op basis van jouw vraag of probleem wat voor legging het wordt. Hieronder leg ik een voorbeeldlegging uit. 

Stel je voor dat je wilt weten of je van baan moet veranderen, dan begin ik allereerst met het Engelenkaartendek. Deze kaarten geven direct antwoord op jouw vraag. Daarna kijk ik naar wat het huidige probleem is en wat een mogelijke oplossing hiervoor zou zijn met behulp van het Sjamanistische kaartendek. Het Sjamanisme bevat eeuwenoude wijsheid en kennis vergreten door de natuur en spirits. Daarna vraag ik begeleiding van de Sterrenlichten. Deze kaart biedt jou nieuwe stof tot nadenken en een vraag of zielsniveau waarop jij kan reflecteren en tot diepere inzichten kan komen. Ik sluit de reading dan af met de vraag welke Spirit Animal jij mag gaan belichamen om meer in jouw kracht te gaan staan. 

Deze reading is een combinatie van praktische antwoorden met behulp van de Engelen en het Sjamanisme en een mogelijkheid om te reflecteren op zielsniveau. De Spirit Animals bieden jou de mogelijkheid om verbinding te maken met jouw innerlijke wijsheid en kracht. 

Jouw investering: €50,- per uur. Wil je een kaarten reading ontvangen? Benader mij via mail.  

Een kaarten reading

Een energie reading

Deze reading is heel erg geschikt voor het laten lezen van jouw eigen energie. Door middel van jouw energie, kan ik er achter komen waar jij momenteel tegenaan loopt en of je mentale, emotionele, fysieke en/of spirituele blokkades hebt. Aan de hand van de energetische laag om jouw lichaam, kan ik bijvoorbeeld zien waar jouw rugpijn vandaan komt, hoe het kan dat je continue pijn hebt in jouw buik, waarom je je vaak somber voelt of weinig energie hebt. 

De live online reading is ook uitermate geschikt voor het leggen van contacten met bijvoorbeeld dierbaren die zijn overleden. Misschien is er nog iets wat jij zou willen weten van een overleden dierbare. Misschien heb je een vraag of wil je nog een keer de liefde van de overledene voelen. De live online reading kan overigens ook fysiek. 

Een kennis van mij kwam eind 2020 naar mij toe omdat een oude vriendin van hem haar leven had genomen en sindsdien verscheen er een zwarte kat op zijn pad. Hij is, zoals hij zelf zegt, niet zo zo spiritueel maar toch wist hij dat deze zwarte kat hem een boodschap wilde brengen. Hij wist alleen niet goed wat. Mijn kennis voelde zich schuldig en dacht dat hij een aandeel had in haar overlijden. Hij kwam naar mij toe voor raad. Ik wist meteen dat zij hem wilde vertellen dat hij niks met haar dood te maken had en dat ze hem niks kwalijk neemt. Het werd haar te veel om het leven de leiden dat ze had. Haar ziel wilde terugkeren naar het licht en daarom besloot ze om haar leven hier op aarde te beëindigen. 

Tijdens een etentje vertelde een andere kennis tegen mij dat ze zo graag wilde weten hoe het met haar overleden oma ging. Ik vroeg of ik met de zielenwereld contact mocht maken. Dat mocht. Kort daarna voelde ik de energie van de oma achter haar. Het was een bron van warmte en licht. Haar oma wilde haar zeggen hoe trots ze op haar is en dat ze zo graag wil dat mijn kennis haar eigen geluk achterna zou gaan. De oma vertelde dat ze haar altijd zou steunen en achter haar zou staan, ze wil haar zo graag gelukkig zien. De kennis vertelde mij tijdens het gesprek dat drie handen vol psychologen niet voor elkaar hadden gekregen wat mij in een avond was gelukt. Ze ging met hoop en nieuwe inzichten naar huis.

Jouw investering: €50,- per uur. Wil je een energie reading ontvangen? Benader mij via mail.  

Een coaching en reading sessie kan zo ontzettend waardevol zijn wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt, wanneer je niet lekker in je vel zit, niet in je eigen kracht staat of gewoon toe bent aan verheldering, nieuwe inzichten en energie. 

Voordat we afspreken op locatie, stuur ik jou een aantal vragen toe. Op basis van jouw antwoorden, tune ik in op jouw energie. Wat wil dat nou zeggen? Stel je voor dat jij je momenteel heel erg onzeker voelt over jezelf, dan trek ik uit een of meerdere kaartendecks een kaartje en schrijf ik op wat ervoor heeft gezorgd wat jou zo onzeker maakt en wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om deze onzekerheid te transformeren tot zelfverzekerdheid vanuit het hart. Daarnaast noteer ik welke vragen er bij mij opkomen waar we tijdens de coachingsessie mee aan de slag kunnen gaan. 

Tijdens de coachsessie behandelen we uitgebreid jouw vraag of probleem. We gaan tot hoe diep het prettig voelt voor jou. Zo kan het zijn dat we een duik maken naar ervaringen uit jouw verleden maar het kan net zo goed zijn dat we onze blik direct richten op de toekomst. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Aan het einde van de coachingsessie deel ik de reading met je en behandelen we nog een aantal vragen. Je kan een opname maken van de reading en een foto zodat je de reading op een later moment kan terugluisteren.

Jouw investering: €99,- . Wil je een reading en coaching? Benader mij via mail.  

Coaching en reading

Kennis is zilver, intuïtie is goud.

Voor veel mensen kan een reading nogal abracadabra klinken. Begrijpelijk, want een logische verklaring heeft het niet. Een reading, oftewel een lezing, is een intuïtieve en spirituele openbaring. 

Wanneer je je realiseert dat alles energie is, met elkaar verbonden is en dat verleden, heden en toekomst één zijn, kan je het misschien al wat beter begrijpen dat een reading gericht is op het lezen van energie. Energie is onzichtbaar en daardoor moeilijk te meten of te beredeneren. Het IS er gewoon. 

Een reading geven vergt contact met het innerlijk weten en met gaven. Ik maak gebruik van mijn gaven: helderwetend, helderhorend, heldervoelend en helderziend. Daarnaast ben ik in staat om  in te tappen op de energie van een ander. Dat komt doordat mijn energie open is waardoor ik mij makkelijk kan inleven en invoelen in een ander. 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar een reading, dan zou ik willen zeggen: ‘Niet geschoten is altijd mis.’ 

Een reading kan jou de juiste stappen bieden in de goede richting, het steuntje in de rug zijn of een hart onder de riem. 

Hoe werkt het?

Sluit Menu
×