De ziel weet wat te doen om te helen, de uitdaging is om de geest te kalmeren.

mind body soul

Omring jezelf met mensen en omgevingen die je voeden

MIND

Is je mind in overeenstemming met hoe jij over jezelf en de wereld om je heen wilt denken?

BODY

Is jouw body het lichaam dat je wilt hebben?

SOUL

En sta je in verbinding met je soul en je intuïtie?

We gaan snel

We gaan hard. We racen alsof het onze laatste dag is. We staan niet stil. We geven niet op. Tenminste, dat denken we. In deze ratrace naar de top, naar de beste carrière en het drukste en sociaalste leven geven we het belangrijkste dat we hebben op: onszelf.

Hoe vaak neem jij bewust tijd voor jezelf, om aan je mind te werken?

Hoe vaak neem jij bewust tijd om aan je body te werken? Hoe vaak neem jij bewust tijd om aan je soul te werken? Bewust. Niet even snel tussendoor. Maar bewust de tijd nemen om aan je mind, body en soul te werken.

Wat versta ik onder mind, body & soul?

Mind

Je mind is het meest krachtigste instrument dat je hebt. Het is iets wat we niet kunnen verklaren. Een positieve mind trekt positieve ervaringen aan. Een negatieve mind trekt negatieve ervaringen aan. Dit heeft te maken met trillingsfrequenties. Alles bestaat uit energie en hoe hoger je trillingsfrequentie, hoe meer positiviteit je aantrekt in je leven. Men zegt niet voor niets: soort zoekt soort. Je gedachten werken als een magneet. Wanneer je positief denkt ‘Vandaag is een geweldige dag!’, zul je merken dat de dag daadwerkelijk geweldig is. Wanneer je denkt ‘Vandaag is een rotdag,’ zul je merken dat dingen die dag niet zo soepel verlopen als normaal.

De bundeling van positieve energie, kracht en liefde zorgt ervoor dat we als collectief in een hogere trillingsfrequentie komen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar dat is het totaal niet. Denk maar eens aan een omgeving waar je liever niet wilt zijn aan wat voor energie daar hangt. Omgevingen waar een lage trillingsfrequentie is, voelen zwaar aan en vermijd je liever. Zo werkt het ook met je mind. Wanneer je positieve gedachtes hebt, worden deze dankzij trillingsfrequenties en de wet van aantrekking vertaald in de fysieke werkelijkheid.

body

Je lichaam is een directe vertaalslag van je mind en soul. Positieve gedachtes zorgen voor een lichter leven, letterlijk en figuurlijk. En in verbinding leven met je ziel en je intuïtie volgen, zorgen ervoor dat je floreert. Natuurlijk draagt beweging bij aan een gezond, fit en energiek lichaam maar de basis ligt in je mind en soul. Je lichaam is enorm krachtig en je kunt er veel meer mee dan je denkt. Met de kracht van je gedachten kun je fysieke prestaties bereiken. Hoe bizar dat ook klinkt, het is waar. Natuurlijk vergen bepaalde prestaties discipline en oefening maar uiteindelijk kan je alles bereiken wat je maar wilt. Voeding, beweging, slaap en stress zijn belangrijke pijlers van een gezond lichaam. Voed je lichaam met de juiste voedingsstoffen, beweeg dagelijks, slaap voldoende en probeer je leven zo stressvrij mogelijk in te richten.

soul

Je soul wordt soms nog als iets abstracts gezien. Een ziel is eigenlijk de verbinding tussen jou en alles om je heen. Je lichaam is daarvan een fysieke uiting. Bezield leven betekent leven volgens inzichten, impulsen, zintuigen en intuïtie. Alles hier op aarde heeft een ziel. Zo hebben oude gebouwen een oude ziel en nieuwe producten een nieuwe ziel. Wanneer je overlijdt, vergaat je fysieke lichaam maar blijft je ziel bestaan. Er is een reden dat termen als ‘oude ziel’ en ‘nieuwe ziel’ bestaan. Het negeren van je intuïtie is funest voor je soul en daarmee ook voor je body en je mind. Wanneer je in contact leeft met je ziel, merk je dat aan de aard van je gedachtes en de manier hoe je door het leven beweegt.

Kom in balans met je mind, body & soul

Aan het Mind, Body  & Soul-balansplan wordt gewerkt!

Meer weten over mind, body & soul coaching?
Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

mind, body & soul traject

8 sessies van 60 minuten – 2 sessies per maand

Dit traject is gericht op het in verbinding komen te staan met je mind, body en soul vanuit een meer spirituele benadering. In dit traject gaan we verschillende thema’s bespreken, waaronder:

  • jouw mind, body & soul
  • de wet van aantrekking
  • de kracht van je mind, body en soul
  • hoe kom je in verbinding met je soul?
  • jij als fysieke vertaling van het grotere geheel
  • trillingsfrequenties en resonantie
  • visualisaties en meditaties
  • how to become a sparkling soul

Kosten: €700,- incl. BTW/ €600,- incl. BTW voor studenten en minima

AAN DIT COACHTRAJECT WORDT MOMENTEEL GEWERKT. VANAF APRIL 2020 IS DIT COACHTRAJECT TE VOLGEN.

Sluit Menu
×