Het leven is niet zwart of wit. Er is geen goed of fout. Ik benader coaching vanuit een holistisch perspectief. We kijken naar alle aspecten van het leven. We kijken naar je emoties, gezondheid, beweging, acties, reacties, ontwikkelingen, verleden, heden en vooral naar de toekomst. Waar ben je nu en waar wil je naartoe?

Als gecertificeerd Leefstijlcoach aan de Bold Coach Academy bied ik verschillende trajecten aan. Tevens kun je kiezen voor losse sessies van 60 of 90 minuten. Een losse sessie van 60 minuten kost €60,- incl. BTW/ studenten en minima €50,- incl. BTW. en een sessie van 90 minuten kost €80 euro incl. BTW/ studenten en minima €65,- incl. BTW.

We kunnen afspreken op een locatie naar keuze of in het Coachhuis aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Daarna heb je de mogelijkheid om een vervolgsessie te boeken van 60 of 90 minuten of om een coachingstraject aan te gaan.

Zakelijke Coaching?

Vraag nu een offerte aan. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Voor zakelijke coaching bied ik verschillende coachingstrajecten aan gericht op de doelstellingen.

millennialcoaching

Is the sky wel echt the limit of heb je je limit al bereikt? Hoe voelt het om altijd gehoord te hebben dat alles mogelijk is maar zodra je je intrede maakte in de echte wereld je erachter kwam dat lang niet alles mogelijk is. We leven in een dualistische tijd. Werkstress, prestatiedruk en burn-outs aan de ene kant, het perfecte Instagramplaatje aan de andere kant. Neem jij een rol aan? Of kun je volledig jezelf zijn? Ik wil je graag begeleiden naar een vrolijker, zelfbewuster en minder stressvol leven en samen met jou jouw eigen leven vormgeven. 

Leefstijlcoaching

We weten allemaal dat je leefstijl invloed heeft op hoe je je voelt, wat je doet en hoe je in het leven staat. Verschillende factoren spelen een rol: voeding, beweging, sociale contacten, stress, sport, ontspanning, slaap, zelfontwikkeling. Heb je het gevoel dat je meer uit je dag kan halen? Voel je je regelmatig moe na het consumeren van een maaltijd? Zou je graag meer tijd vrij willen maken voor sport of ontspanning? Ik kan je daarbij helpen! Met kleine doelgerichte stappen gaan we jouw grote doelen bereiken. 

Sluit Menu
×