Yoga les rotterdam jeanine beginner

Zachte yoga flow les

Begin je weekend opgeladen, vol energie en positiviteit met deze fijne zachte yoga flow les. Een heerlijke les om je dag goed mee te beginnen. Geschikt voor iedereen! Iedere vrijdagochtend van 11:00-12:00 uur bij Blije Boeddha Yoga aan de Bergselaan 321A in Rotterdam.

Niveau: van geen ervaring tot gemiddeld ervaren.

Tijdens mijn les is er veel ruimte voor jou en jouw lichaam. In de ruimte is plek voor maximaal 7 deelnemers. Ik hou rekening met de coronavoorschriften.

Wil je meedoen met de les? Stuur mij even een appje met je naam, welke les je mee wilt doen en de datum op 0641699735. Eerste les is €5,- (betaling via overboeking of contant).

 

Losse les is hier af te rekenen: LOSSE LES BETALING

Je kan de les betalen via overboeking/Tikkie via Whatsapp, contant na de les of via de bovenstaande link.

Wil je een strippenkaart kopen? Via onderstaande link kan je een strippenkaart kopen of je komt na de les even naar mij toe.

5 Lessen voor €45,- ipv €50,-. Reken hier af.

10 lessen voor €90,- ipv €100,-. Reken hier af.

Yoga

In het Westen zien we yoga als een sport of juist als ontspanning. Het is echter zoveel meer. Naast dat de bewegingen gecombineerd worden met jouw unieke ademhaling, gaat het om bewustwording van wat er in jou afspeelt en van jouw fysieke lichaam. Het is een reis naar jezelf. Het gaat vooral om de ademhaling en de innerlijke beleving. We doen daarom niet aan Insta yoga (a.k.a. poses die cool zijn voor je feed), we doen aan innerlijke verbinding. Kies zelf maar waar jouw voorkeur naartoe gaat.

 

Datum

okt 01 2021

Tijd

11:00 am - 12:00 pm

Kosten

10,00
Blije Boeddha Yoga

Locatie

Blije Boeddha Yoga
Bergselaan 321A, Rotterdam
Categorie
Jeanine Leeheer

Organisator

Jeanine Leeheer
Telefoon
+31641699735
Email
info@jeanineleenheer.nl
Sluit Menu
×