Ik heb na ons gesprek, naast dat de minor veel was, mij van binnen heel kalm gevoeld. Het opende mijn ogen toen we het hadden over wat ik tegen anderen kon zeggen wanneer ik mijn plan nog niet wist. En ik heb ervaren dat ik het mezelf moeilijker maak dan hoe ik er diep van binnen zelf over denk. Ik voel me eigenlijk vrij rustig wanneer ik mij bedenk dat ik nog niet precies weet wat ik ga doen, wanneer de ander om de hoek komt kijken dan ervaar ik de stress en angst gedachten pas. Dit was al een hele eye opener.

Pien, 23 jaar

Hi, mijn naam is Franka Kieviets en ik ben 22 jaar. Ik zat heel erg in een dagelijkse sleur en was niet tevreden over mijzelf. Als ik terug denk zat ik best wel tegen een depressie aan. Ik at ongezond, kwam overdag met moeite uit bed, ging hierdoor ook weer laat naar bed en sporten was voor mij een te hoge drempel. Ik ben in contact gekomen met Jeanine waarbij we elke maand een sessie hadden. In deze sessies heeft ze me heel erg geholpen om mijn patronen in te zien en deze langzamerhand te verbeteren. Door niet teveel druk te zetten gaf ze me de kans om op eigen kracht en tempo hieraan te werken. Jeanine is een erg open persoon, die zonder judgement te werk gaat. Doormiddel van gesprekken, meditaties, informatie en opdrachten heb ik langzaam mijn leven kunnen verbeteren. Dit ging zeker niet in een keer soepel maar als ik terug kijk hebben de sessies van jeanine mij erg geholpen. Ik ga nu op tijd naar bed, eet gezonder, ben begonnen met sporten en sta steviger in mijn schoenen. Jeanine is een erg actieve coach die met haar expertise altijd veel informatie op stuurde wat voor mij het best zou werken. Dit kon een voedingsschema zijn of een meditatiesessie etc. Zelfs nadat mijn sessies klaar zijn heb ik nog regelmatig contact met Jeanine. Jeanine bedankt!

Franka, 22 jaar

Franka Kieviets

Ik vond het een heel mooi ontspannen gesprek waarin ruimte was voor gedachten en gevoel. Ik voelde mij echt gehoord en Jeanine nodigt echt uit om verder te kijken naar een gedachte of gevoel. Jeanine is heel warm en ontspannen. Ik ben blij dat ik gegaan ben, het voelt alsof ik nu een stap kan zetten in de richting die ik wil.

Esther, 23 jaar

Dankzij Jeanine’s wijze van vraagstelling kon ik goed tot mijn eigen inzichten komen.

Thomas, 25 jaar

Jeanine stelt veel goede vragen om mij te laten nadenken over mijn situatie en hoe ik met de situatie om kan gaan. Ik werd aan het denken gezet. Ze herhaalde soms wat ik zei waardoor ik het gevoel had dat ze echt luisterde.

Naomi, 24 jaar

Door de vragen die Jeanine stelde kon ik het van een afstand bekijken. Ze zet aan tot denken. We maakten goede concrete afspraken en hebben samen specifieke doelen opgesteld.

Jim, 27 jaar

Jeanine straalt veel rust uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik vind Jeanine echt een super fijn mens.

Sienna, 26 jaar

Door de wijze van vraagstelling en reflectie op wat ik als coachee heb verteld, heb ik niet gemerkt dat Jeanine jonger is dan ik.

Sanne, 48 jaar

Ik vond het leuk dat Jeanine een wierookstokje aan had gestoken om zo een rustige sfeer te creëren. Jeanine laat mensen nadenken en helpt hen door de juiste vragen te stellen.

Charlotte, 22 jaar

Sommige vragen voelden ongemakkelijk aan maar daardoor prikten ze wel goed door mij heen. Ik vond het ook leuk dat Jeanine een persoonlijk stukje deelde over haarzelf.

Melanie, 26 jaar

Jeanine liet mij nadenken waardoor ik tot mijn eigen tips en adviezen kwam die ik nodig had.

Caroline, 26 jaar

Sluit Menu
×