Ik coach jou graag naar meer zelfliefde, rust en vertrouwen en ik help jou bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Coaching kan jou helpen bij stress, onrust, weinig energie, disbalans tussen mind, body & soul, negatieve gedachten, patronen en blokkades.

Wanneer je leeft vanuit je hart en je intuïtie, sta je niet meer vermoeid en somber op.

Als je bereid bent om echt stappen te maken, kan coaching jou veel mogelijkheden bieden. Iedere dag sta je op met energie en geluk. Natuurlijk wil je soms op koude winterdagen nog even onder de dekens kruipen maar de dag die op jou te wachten staat, geeft je energie en voldoening. 

Helaas krijg je vanaf het moment dat je geboren bent, nogal wat woorden naar je hoofd geslingerd:

 • Je kunt alles bereiken, zo lang je er maar hard voor vecht.
 • Je moet je school afmaken want anders heb je gefaald.
 • Voor jou honderd anderen.
 • Je moet presteren en excelleren, anders ga je het niet maken.
 • Als je dit feestje afzegt, zullen anderen vast over je gaan praten.
 • Waarom kom je altijd te laat?
 • Hoezo zoek je geen serieuze baan?
 • Kan je niet een keer op je geld letten?
 • Als je de top wilt bereiken, kan je niet opgeven.
 • Slaap komt later wel.
 • Je moet het nu doen, anders is het te laat.

Genoeg mensen, hoe goed bedoeld het soms ook is, hebben zich met jouw leven bemoeid. En waarom? Omdat zij de dingen die zij in zichzelf niet kunnen accepteren overdragen op jou! En jij bent erin gaan geloven dat je niet goed genoeg bent, dat er voor jou nog honderd anderen zijn en dat slaap later wel komt. Hier trek ik een streep! Wat anderen over jou hebben gezegd gaat voor 0% over jou maar voor 100% over hen. Natuurlijk is het niet fijn als je te laat komt en daar kun je op aangesproken worden, maar dat zegt iets over je gedrag en over het feit dat anderen de drie minuten die je te laat bent gekomen niet kunnen tolereren vanwege zelfgecreëerde regels. Life is a funny thing! En dan al niet te spreken over alle prikkels en verleidingen van onze samenleving waar we dagelijks mee in contact komen.

We leven in een kapitalistische samenleving waarin we leven gelijk hebben gesteld aan werken. We krijgen het idee dat we bepaalde producten (in de vorm van eten, kleding, meubels, etc) en diensten nodig hebben. Deze producten en diensten beweren ons leven te verbeteren. Voor een kortstondig moment doen ze dat ook waarna we ons weer leeg, somber, futloos of gestresst voelen. Het is een vicieuze cirkel die heeft geleid totale disconnectie met onszelf en de wereld om ons heen. Dit klinkt misschien wat extreem maar kijk maar eens om je heen. Iedereen staart op zijn scherm met het idee dat er een wereld is die zich online afspeelt, bijna niemand maakt meer oogcontact met elkaar (laat staan elkaar begroeten) en iedereen heeft onverklaarbaar veel haast. We ‘moeten’ zoveel van onszelf terwijl we in werkelijkheid vrije mensen zijn! We zijn geboren om vrij te zijn, te ontdekken, te vallen en weer op te staan. That’s what life is about!

Het is mijn missie

om jou weer in verbinding te laten staan met jezelf en daarmee ook met de  wereld om je heen. Het is eng want we gaan judgements uitschakelen. Een leven zonder judgements is een leven vol vrijheid. Wanneer je iets van jezelf leert te accepteren, leer je dat ook van een ander te accepteren. Je leert om met liefdevolle vriendelijkheid naar de mensen en de wereld om je heen te kijken én vooral naar jezelf.

Dit doe ik door samen met jou jouw leefstijl onder de loep te nemen, patronen te onderzoeken, nieuwe gewoontes en gedachtes aan te leren en een leefstijl te ontwikkelen die bij jou past. Coaching is laagdrempelig en effectief.

Jeanine Leenheer coaching

Wat gaan we doen?

Jij bepaalt wat we gaan doen, ik stel de vragen. Dat is de basis van coaching. Om je alvast een handje te helpen is er wel een aantal thema’s die we in ieder geval gaan bespreken. Zo krijgen we een beter beeld van jouw leefstijl en waar het werkelijk om draait:

 • Gezondheid
 • Zelfliefde
 • Voeding
 • Beweging
 • Slaapritme
 • Stress
 • Werk
 • Jouw rol in de samenleving
 • Zingeving en toekomstblik
 • Mind, body & soul
 • Leefstijl in het algemeen

Het doel van mijn coaching is om het innerlijke licht dat schijnt in jou weer te laten schijnen zodat jij met het licht dat schijnt in jou de buitenwereld verlicht. Je zult merken dat je anderen inspireert wanneer jouw licht weer schijnt.

Wanneer je bewust leeft, merk je aan alles of iemands innerlijke licht schijnt: de ogen, de huid, de manier waarop iemand beweegt, de energie, de manier waarop iemand praat, de manier waarop iemand naar de wereld kijkt, de voeding die iemand eet, de manier waarop iemand over zichzelf praat en zijn/haar grenzen respecteert.

We gaan van Angst naar Liefde. En dat is een proces. We gaan namelijk eerst alle lagen afpellen om tot de kern te komen van wie jij bent. En vanuit die kern gaan we jouw leven opnieuw vormgeven. Kleine stapjes om een groter doel te bereiken.

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren?

Jeanine straalt veel rust uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik vind Jeanine echt een super fijn mens.

Sienna, 26 jaar

Ik vond het leuk dat Jeanine een wierookstokje aan had gestoken om zo een rustige sfeer te creëren. Jeanine laat mensen nadenken en helpt hen door de juiste vragen te stellen.

Charlotte, 22 jaar

Sommige vragen voelden ongemakkelijk aan maar daardoor prikten ze wel goed door mij heen. Ik vond het ook leuk dat Jeanine een persoonlijk stukje deelde over haarzelf.

Melanie, 26 jaar

Gratis kennismakingsgesprek, een losse sessie of een traject?

Ieder mens is uniek en daarom bepaal jij hoe we de coaching vormgeven. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis, duurt ongeveer een halfuur en kan gewoon via de telefoon. We kunnen natuurlijk ook een koffietje drinken zodat we meteen kunnen intunen op elkaar. We merken dan meteen of er een klik is. Na de kennismaking besluiten we samen of coaching voor jou de juiste vorm is.

Jij bepaalt of je mij een fijne coach vindt en ik kijk of coaching voor jou de geschikte vorm is en of er verbinding is tussen ons. Zonder verbinding geen vervolg, daar ben ik strikt in. Als ik merk dat er geen verbinding is, zeg ik dit eerlijk omdat ik weet dat er een andere coach is waarmee jij wel die verbinding hebt. Dat gun ik ons allebei.

Wanneer we beide besluiten dat er een verbinding is tussen ons en jij mij een fijne coach vindt en ik ervan overtuigd ben dat coaching de juiste vorm is voor jou, heb je de keuze om een losse coachsessie te boeken of een traject aan te gaan.

Tijdens een losse coachsessie bepaal jij waar we het over gaan hebben. Een coachtraject heeft een vaste vorm maar we nemen natuurlijk wel zijwegen. Dat maakt het juist zo interessant.

Coachingstrajecten

Om het wat makkelijker voor jou te maken en wat meer richting te geven, heb ik verschillende coachingstrajecten samengesteld. Zo weet jij waar je aan toe bent. 

Merken we gedurende het traject dat het toch ergens anders om gaat, dan passen we het traject gewoon aan. Het gaat mij erom dat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wie is Jeanine?

Sinds mijn 17e ben ik actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Toen ik 17 was, raakte ik aan de praat met iemand die mij het boek ‘De kracht van het nu’ aanraadde. Dat was het begin van mijn ontdekkingstocht naar het leven. En deze ontdekkingstocht is gelukkig nooit klaar. De afgelopen jaren heb ik heel wat boeken verslonden en inspirerende mensen ontmoet. Mijn kracht is om zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en anderen ervan bewust te maken dat het ook anders kan. Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar samenhangt. En daar komt leefstijlcoaching van pas. Leefstijlcoaching verbindt alle aspecten van het leven met elkaar.

In augustus 2018 studeerde ik af aan de opleiding International Lifestyle Studies – Trend Research & Concept Creation in Lifestyle aan de Academy for Creative Industries in Tilburg. Tijdens mijn afstudeerperiode onderzocht ik prestatiedruk, werkstress en burn-out onder hoogopgeleide millennials en onderzocht ik verschillende factoren en trends die deze problemen veroorzaken.

Het onderzoek dat ik deed was zo herkenbaar. Was ik dan ook zo’n typische millennial die er op haar 25e achter zou komen dat haar baan haar geen voldoening gaf, dat ze nog een studieschuld af moest betalen en daarom maar beter door kon werken? Was ik dan ook een millennial die nooit nee durfde te zeggen om maar aardig gevonden te worden?

Wie is jeanine - coachingspagina
Wie is jeanine - coachpagina

In oktober 2018 vertrok ik samen met een vriendin op reis, letterlijk en figuurlijk. De reis was ook een spirituele reis, een ontdekking van mezelf en wie ik wilde zijn. Ik vroeg mezelf af wie ik ben en wat mijn doel hier is op aarde? Na veel meditaties, boeken, gesprekken en krabbels  in mijn schrift, wist ik het weer (wat ik stiekem al mijn hele leven wist): mensen inspireren, motiveren en helpen!

Opeens viel alles op zijn plaats en ontdekte ik dat de dingen die in mijn verleden gebeurd zijn, allemaal één doel hadden: mij te helpen ontwikkelen tot wie ik nu ben, waar ik nu sta en dat over te dragen op anderen. I can tell you: I’ve been to the dark side. En yup, dat was geen pretje. Ik geloof erin dat wanneer je volledig vanuit licht en liefde wilt leven, je eerst met je diepste angsten en doorgewinterde patronen in contact moet komen. Als je er klaar voor bent, écht klaar, om deze uitdaging aan te gaan, dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 Heel veel liefs, Jeanine

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je kennismaken? Dat kan! Een gratis kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen en om te kijken of en hoe ik jou kan begeleiden. Het gesprek duurt zo’n 30 minuten, kan telefonisch of in een café in Rotterdam!

Heb je een vraag?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of wil je wat meer informatie? 

Neem dan contact met mij op. Je kunt mij alles vragen. Ik sta overal voor open.

Sluit Menu
×